Saturday, September 16, 2006

arghhhhh.... kebosanan melanda hidup ni.....sungguh bosan sekali...tiada satu pun yang membuatkan aku rasa happy...walaupun bersama- sama kawan....
kebosanan ini membuatkan aku resah...
keresahan yang sungguh menjengkelkan......apa ku buat serba tak kena....
macam mana nak hilangkan kebosanan ini....?
bersama member2?..........
aku cuba ...tapi aku tidak happy...malah aku rasakan aku menjadi hipokrit bila bersama mereka...pura-pura ketawa dengan lawak jenaka mereka...padahal..dalam hati penuh dengan rasa kebosanan...
i hate my life so much.....my members sucks!....i want friends....
a friend that can come to your room and chat all nite long with me....
a friend yang boleh study sama-sama ketiba exam atau test menjelma.......
a friend yang boleh jalan shopping sama-sama.......
a friend yang boleh berkongsi rahsia bersama-sama.....
a friend supaya saya boleh bermember-member macam orang lain...

malangnya ...semua itu tak dapat.....
i hate being alone.....although i'm a loner......
Aku BENCI SEMUANYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 orang telah memberi komen yang sengal!:

ad3ck said...

easy bro..sumer tuh ujian..:) just go ahead and face the life you are in..dengan kesabaran..maser akan ubah sumer nih..take my words..:)

Anonymous said...

ha...betul kata ad3ck tu....kan k riena dah kata berulang kali ...
" Be yourself"! . jgn jadi benda yg Joey sendiri tak boleh nak lakukan. Buat apa jika kita menipu diri sendiri. Kalau rentak dan cara hidup Joey sebegitu rupa...go ahead. Nak buat ape pening2 kepala memikirkan benda yang tak sepatutnya. K riena ni, lg byk masalah nak settle. Nyawa pun dah tinggal nyawa2 ikan je ni. K riena nak minta tolong dengan sape pun k riena tak tahu. Sape yg sudi tolong k riena pun k riena tak tahu. Joey boleh bantu k riena?

MaNiQ KaYaNgaN said...

Uiii... kes bahaya nih.. ekeke!! Sendiri lebih baik daripada ada 1000 kawan yang menyusahkan..

smart_cute said...

aku kan adeerrrr.....

Anonymous said...

k riena tak maksudkan ape2...tp Joey fikir sendirilah, bak kata k riena nyawa dah tinggal nyawa2 ikan dah. Maksudnya, bla kita senang ramai yang nak menumpang senang kita, bila kita susah ada sape nak tolong. Tak adapun kan !!! Jadi tak perlu nak pening2kan kepala kenapa mereka taknak bersahabat dengan kita. Sebab tulah k riena kata , kita mesti jadi diri sendiri tak perlu berpura2 dalam hidup. Ok .

shah said...

u can try to be friend with me..!

it's not wrong to try..!

give a chance!

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .