Thursday, March 01, 2007

Entry SEBELUM wireless DIPotong........


yeay.....ari ni class takde ......ntah tetiba jer dibatalkan.....so today jadik cuti tak rasmi satu kolej......sebab...dorang cakap pegawai-pegawai akademik ngan pensyarah ader mesyuarat tergempar gituh............aku malas nak fikir ....yang penting aku nak update blog sebelum 'suis' wireless kena tutup jam 8 nanti........i'm thinking to spend my time sleeping in the nude....*matila....sapa punya habit niiii...hehehehe

hehehehehe.....lagi satu.....pada sesapa yang nak aku tunjukkan gambar aku kat sini tuh...hmmm...bukan tak nak ...belum bersedia lagi....... tapi apa yang dapat carik aku kat.......... myspes atau friendster tuh lainlaaaaa..............almaklumlah...aku takla ensem cam orang tuh....bak kata orang ku sedar ku tak secantik wajah wajah yang bersaingan.......hahahaha....larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

okay ...ari ni aku nak cerita pasal tutorial semalam tuh.......so actually tutorial tuh satu group punya and aku dah siap part aku.....tapi bahagian lain tuh ader gak la kawan aku tak siap...so kitorang pun nervousla sebab tak siap lagik kan......

yesterday masa kelas.....lecturer kata.....this tutorial is not VALID.......aiyooooh penat jerk aku bersengkang mata menulis ngan gegeh kat depan laptop ni......ntah sapa lah rajin sangat pi ambik tutorial ni..........soklan dah la susah......patutnya hari isnin lagi dah tanya dia pasal benda ni...tapi..as usual...............manala kitorang ni nak datang ke bilik pensyarah...............unless nak antar assignment atau nak tengok markah......................dia cakap tutorial tuh akan dipostponed untuk final exam..and maybe not dia akan adjust tutorial tuh and make a new one.......trus pengsan..................

and ....that was one of the best classes that she...(the lecturer)....ever conducted...kitorang semua happy sebab banyak yang lucu...huhuhu.....patutlah...rupa-rupanya Dr itu dah nak bertukar ke ke universiti lain....amboiiiiiiiiiii.....suka la.......tapi make sense gakla dia hepi kan ...lagipun mana ada orang nak terperuk di bandar ceruk nih....semuanya hampeh jerk...hahaha..ader baikla jugak dier tukar.....

because she plan to leave in two weeks time.......so kitorang kenala buat penilaian pengajaran untuk dia......kat universiti kitorang ni lain sikit.....tiap-tiap semester mesti ader penilaian......penilaian ni cam borang OMR yang ader soklan-soklan macam bagaimana dier punya style ...attitude masa mengajar....all the stuff like that la......grade antara 1....paling x setuju...ngan 5 paling setuju......

and aku tak pernah bagi pensyarah 5......huhuhu...supaya dorang kerja keras lagik...hehehehehe
tapi pernahla bagi 1 kat pensyarah....because i barely understand apa yang diorang ajar....macam sorang pensyarah semester ni.......aku tak paham aper benda dia ajar dalam bahasa inggeris....nak kata aku tak pandai english........tak juga.................. yela............aku kan selalu speaking english kat sini ...*matilaaaaa angkat bakul.......................gulp

anyway..back to the tutorial lecturer.....since dier pun dah nak blah .....i'll give her 3 on some question and some 4 ...hehehe.....oklah...malas nak tanda bebanyak......so sebab dia nak pindah in two weeks time......dier cakap dia nak percepatkan final exam kitorang untuk subjek itu...meaning ...tarikh exam akhir untuk final exam dier di anjakkan dua minggu selepas second test...aiyooh..bebudak dalam kelas hampir semua setuju.....terpaksala kan ikut majoriti......kalau aku ...aku tak nak..................gilerr ape........mana ada masa nak studi bebanyak.........otak mesti dah tepu masa tuh......dorang sasuke hati jerk nak exam awal....masalahnya...mampu ke korang dapat markah tinggi?.......*oppssss...matila kekwat..............

anyway....leave that matter ......malas nak pikir.......okla...dah nak dekat pukul 8 ni....nak gi melayari internet sket....menghabiskan baki sisa-sisa minit terakhir sebelum internet takde.......

nite............opsss..morning .....everyone........................................... :)

6 orang telah memberi komen yang sengal!:

popmonkey said...

uni mana yang terperuk ni?

^::redZ-Ziaf::^ said...

amek ko.... (^^,)
baik ko jawab joey....!!
kalau tak...aku spank ko sampai pancut...hehe...!!

Flavio Alessandra said...

hahahahahahahahaha LOL!!! macam ke siyaaal.... =)) =)) =))

kat tempat iols pun ada gek bg markah2 kat sensei tuh... *matilaa kedekut sangat kan markah... hahaha... tp biasanyer aku bg markah full jer... tp tuh utk sensei yg aku suke laaa... sensei yg aku hazaaaab sangat... memang aku bg markah sket and kat bhgn komen aku tulis "ko dah tua! tak reti2 nak berhenti mengajar ker? *laaaariiii" bley? hahahaha....

kan noks... aku dah bilang... kalau belum bersedia its occay... si redziaf jer yg obses kan opsss... sebab dia tau budak2 sabahan nie kiut... hiks... =D

joey said...

pop monkey....jawapan nyer mudah jer....kalau aku sebut jer nama penuh universiti ...mesti korang tanya...eh ...ade ker universiti kat tempat tuh...huhuhu.....

redziaf....glup...larikkkkkk...tak nak kena spank...

flav....aku tak kiut.......

Irwan said...

Joey.. LOL nya Uni kamu ni.. Ade pulak time tutup wifi switch? haha..

Aku kan masa study dulu, kalau kasi evaluation lecturers rendah mesti exam aku dpt rendah dari apa aku expect! kalau aku kasi evaluation tinggi.. Dpt la apa aku hajat kan.. Mistik sgt kan?? LOL.. Apa rasional nya entah! LOL

Anonymous said...

eh...ade ke university kat tempat tue....??? *blurr..... kesian ko duduk hulu2...tapi hulu2 pun ade wireless... kire advance jugak ah university kampung ko tue...

aku tak obsess ok....*sambil mengibas jari telunjuk ku...(jari boleh kibas ke) aku saje je nak mengusik budak joey nih...asyik sedih jer...

joey...dah...gie amik rotan masuk bilik...aku nak spank...haha..!! lol ;))

::redZiaf::

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .