Thursday, March 29, 2007

RED EYES!!!

Hmm...pesal ek..minggu ni semua orang sakit and not feeling well....well cam alessandra pun sakit, aku pun tetiba terkena infection!!!

hari tu pegi baca kat blog kad red ...dia cakap dia sakit mata....and now look at me...i have my left eye in red!!!!!!!

pagi tadik bangun tak rasa apa2 pun..tapi i notice that sebelah mata warna kemerah-merahan sket...so i just proceed going to class

in the class my friend said my left eye is so reddish i probably got infected with the red eye syndrome........oh no!!!!

selepas kelas sampai ke tengah hari it got worse!!!..my left eyes mula keluarkan air mata berlimpah-limpah and i feel my left eye are swollen rite now.....

aku pun ingat sekejap jer so aku pun balik ke bilik and tidur..konon2 pas tuh okla.....tapi lepas bangun...my left eye still in red

terus aku pegi klinik kolej untuk mintak jumpa ngan doktor.......so....sebab tak banyak orang i manage to selesaikan urusan dalam 15 minit ajerk....

so ...memang konfirm my left eye got infected with the red eye syndrome.....anyway......it's still reddish and swollen now..thank god..the doctors give some medicine like eyedrops and pills...
hopefully i will get better in no time...

the besh part?................i got mc for one day tomorrow...........hooray!!!!!!!!!!!...but tomorrow only got one class......hehehehe..never mind...mc is mc....i'm going to rest....

maybe i can't go to the mosque tomorrow ....... as doctor said.....i should not go to crowded places.....don't want to infected people with this syndrome!!!

that's all for now!!

5 orang telah memberi komen yang sengal!:

ak_0143 said...

huhu sakit mata? duh aku patut tak datang sini ni, kang kene jugak...

been there, sakit mata masa aku tengah nak final masa fist sem... satu aras aku kena atas pembawakan seorang budak... giler ah

sakit mata tu buat aku terus tak pakai contact dan terus stay dengan spec... bukan nak salahkan contact, tapi takut la... sakit mata itu buat aku lebih menghargai mata aku... huhuhu

popmonkey said...

igtkan syndrome apa. suka2 hati guna perkataan. rupanya sakit mata.

joey said...

ak1403...tatau sapa yang infected kat aku....


bayau..okay..okay ..salah perkataan..bukan sindrom...what you said on ym is suffice??
i prefer infection.....

Syafique said...

Get well soon........:)

teddybearhijo \\(^^)"// said...

kamo...
hum...
ini shayer teddybearhijo...
mau ajak kamo join venture wat a celebration untuk kamal a.k.a my 'pakcik' huhuu...
senang jak.
wat a post mengenai kamal, anyting la pasal die. hum... contoh seperti sini...
a celebration for mae.the organiser:hilman.
bbut now, me lak jadik organiser...

huhuu...
enjoy join~

http://blog.360.yahoo.com/blog-Er7xsVQjfrVa3Pn4y1TWW.onuGdF?p=212#comments

lupa lak, kalu da wat, bitau me... mau link kan skali...
huhuu

(^^)"

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .