Tuesday, April 17, 2007

BUSY NGAN EXAM!!

hello semua..tgh busy ni menelaah subject .............................

BTK4301 -Fermentation Technology

matila plestik sangat kan...LOL!....padahal tercongok depan laptop wakaka......it's a quite tough semester lah ...sumanya susah wei....baru jer hari senin tuh kecewa yang teramat sesangat.....i'm failing the subject...huhuhuhuh

okay..i think i already tell Bayau through YM last nite.....tapi tak adillah kan dia jer yang tau..korang pun kena tau jugak .....

actually the night after i went sembang ngan F , at his room ....the next night ..it's my turn plak....wakaka...yeap..he was in my room until 3 in the wee hours....motif kan lelama duduk bilik aku?

tapi masa dia nak datang tuh agak klakar sikit.....i was very sleepy at that nite...so i pun terbongkang atas katil...matila malas tak hengat!!!.....i think it was around 11.30 p.m la.....

suddenly i heard ada knocking on my door......i just ignored it..malas nak bukak lagipun mata tengah berat ni........pas tuh senyap sekejap......tetiba aku dengar nama aku sayup-sayup dipanggil dari celah tingkap ....hmmm sapa plak ni.......

and then i was SHOCKED!!..si F dengan muka yang selamba siyall tersenyum-senyum depan tingkap aku.....LOL!!...gillerla budak ni....imagine...dia panjat keluar dari tingkap dia and then pegi kat tingkap aku semata-mata nak kejutkan aku..cam ke siyall kan..sib baik tingkap tuh ada koridor tepi...(if you have see my pic about my room you would now what it is look like)..

aku pun tpaksala bukak pintu untuk dia.....so dia pun masuk sesambil bawak laptop dia skali......ada urusan sket ngan aku...matilah nak berahsia jugak...wakaka.....after chatting and sembang-sembang, he ended the conversation at 3...i think..dengan meminjam bantal aku.............

anyway...it's good actually to be friends with him..sebab dia kenalkan aku ngan suma kawan-kawan dia, rumet dia(dah pandai dah nak kacau aku ni..), even his girlfriend!!!....**matilah threat kata Bayau

pastuh mulala Si F ni keep popping in my room ...i think malam sebelum exam hari senin tuh pun dia ada....nak tumpang sembahyang la..pinjam itu la...inila....tapi tak dapat nak layan dia sangat sebab masa tuh kat bilik aku ada si green .....biasalah time-time exam macam ni barulah dia nak datang kat bilik aku kan...almaklumlah kawan sespesies dia tak dapek nak nolong..orang dah nak grad..................................

anyway..i'm glad sebab dia sudi nak kawan ngan aku....oh ya....tak lama lagi aku akan balik ..yahoo!!..tinggal seminggu lebih lagi aku akan ada kat kolej ni...(matila tiket tak book lagik)....mrasala laman web aku yang indah ni akan dihabitatkan oleh labah-labah...wakakaka


okayla...aku nak sambung stadi .......nak kena memahami pasal proses fermentasi.......(kononla...)

adios amigos................

post entry- hehehe..i met MKA masa nak balik ke bilik tadi.....he's damn cute!!!

1 orang telah memberi komen yang sengal!:

popmonkey said...

joey fermented.

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .