Monday, May 21, 2007

I HAVE LEARN A LOT.......

aha...saya kembali lagi...untuk menghupdate berita-berita terkini joey yang sedang membuat latihan praktikal .....
sebelum itu..as I promise ... my TB dah ada semula...making a comeback.....so..sesapa yang rasa nak berkurapak sakan..bah..silakan..ngomong aja di sebelah sana yek..........

Minggu lepas kitorang terpaksa mengikuti kursus...well sebenarnya kursus tuh untuk usahawan-usahawan yang baru nak mulakan operasi....tapi kami dipaksa rela untuk mengikut kursus itu.....and memang penat sangat


Kerja memang berlambak..and I never thought that doing officework sometimes are tiresome...
yelah..sebelum ni aku memang tak tahu menahu pasal kerja pejabat ni....even mesin fotostat pun aku tak reti nak operate.....

so I'm proud to say that now I can use the photostate machine dengan betul......HAHAHAHAHA...

Lagi satu, tak pernah pulak sangka yang menjalinkan hubungan baik antara staf menjadi agak susah ....tapi nasib baik aku plak agak kira baikla ngan staf2 kat sini....tapi dengar-dengar kengkawan praktikal aku yang lain(girls laaaaa)....semua ngumpat pasal staf...almaklumla....sorang jer lelaki kat sini kan...kenala berbaik ngan semua orang

oh ya....aku ada teringat sesuatu...someone say to me sleep well is the key to have a healthy life......sapa tu ek??..hehehe....aku rasa betul jugakla......selama aku praktikal nih...aku tak pernah tidur selepas jam 12 malam...selalu aku tidur jam 10.30 malam...and terpaksa bangun jam 6.30 pagi semata-mata nak pegi punch card........

tapi....I wake up happily and tak rasa penat langsung...malah sentiasa bersemangat plak...hehehe

maybe sebab no tv and computer or wireless connection kan...kalau ada suma tuh..memang tidur lambatla.........ahaks

another thing is....KK is not my hometown.......dan it takes one and half hour drive from my home to KK....tapi ada jugala banyak relatives kat sini.....so.....

okla....itu jer...nanti aku update lagi....I am rushing to meet someone rite now...........wish me luck!!!!!!!!!

post entry....the one i met last night tak menepati citarasa...so............bye-bye gaman laaa....lalalala

2 orang telah memberi komen yang sengal!:

Lee Novotny said...

Mak sujudsssss hadeh hadek dosi hui camna nak guna fotostat machine!!! Nak fotostat hapa?? Fotostat vontots kaaa??? **oopsss

have a great time, u ols!

ak_0143 said...

duh baru tau guna mesin photostat??? huhuhu

well its good u learn something different in this holiday...

macam aku rutin yang sama je... pagi g kelas, malam meeting... duh penat!

nak cuti!!!

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .