Sunday, July 22, 2007

I AM A HYPOCRITE PERSON....

ai...dah lama tak hupdate..almaklumla line tenet takde dalam bilik aku buat beberapa hari..ntah...koneksion macam syial....tak dapat tangkap langsung...

yang ada cuma line-line yang tidak berfungsi cam mana laptop aku bleh tangkap tataula...siap macam-macam nama lagi tuh, BOMOH la...BOYZ la..banyak lagi nama sebenarnya...so hidupku tanpa internet adalah tersangat boring...

dengar cerita ada orang curik wireless punya antenna....pak guard cakap bebudak tahun akhir semester lepas....WTH nak curik benda tuh........nyusahkan betul...%%$#%$#!!

untuk mengisi masa lapang..aku bermain VOS aja....sampai penat jari menekan-nekan keyboard...wakakaka

tup-tup..ada line plak ari ni...(yeaaah)...so mulala kerja nak hupdate my page ni...lagipun takde sapa nak datang sini lagi...huhuhuhu...

actually...inila merupakan entri daripada ayat terakhir pada post yang lalu...

i'm beginning to realise that i developed some more hypocracy in my personalities.
i'm officially admitted that I am a HYPOCRYTE PERSON!

mengapa?...joey rasa sungguh hipkorit pada diri sendiri sehingga merasakan bahawa joey harus melakukan sesuatu...tapi joey seperti tidak tahu apa yang hendak dilakukan


kenapa joey rasa hipokrit?....sebabnya ....
aku tak boleh menunjukkan personaliti aku yang sebenar di sini....ntahla...bila aku dengan kawan-kawan aku tuh..aku terasa seperti memaksakan diri untuk cuba mengikuti dunia mereka itu...

kepura-puraan dalam gelak ketawa diriku...aku sendiri tak faham mengapa aku tak boleh immerse dalam dunia mereka... They're all funny ...but sometimes i feel lame besides them.

cam mana nak terangkan ek....lebih kurang cam ni la....kengkadang aku rasa cam lost bila bersama-sama mereka....tak tau apa nak cakap...
sekarang ni dorang minat happy tree friends punya animation, they all find that animation very funny and hilarious...tapi bagi aku biasa jeerrr

kadang-kadang aku rasa kalau aku tak ada pun dalam group ni pun mereka boleh sebenarnya...

why i always felt like this?
in the end, the best way is to be hypocryte. Membiarkan hipokrasi menambahkan lagi elemen negatif yang berada di sekitar diri...

kengkadang dengan member sekelas pun aku rasa macam itu.

tak tahu la...(oh i missed the days during my practical...the 'real' joey was there...)

well...aku pun tak tau macam mana nak explain dengan dengan sebetulnya...

lets just say that i'm not comfortable with myself once again...especially dealing with my friends

p/s algo va a cambiar aquí....what?... los.i'm que no van a decirle....wait para que él venga

3 orang telah memberi komen yang sengal!:

rockafella gurl said...

joey,
jgn jd hipokrit bro.. nti mkn diri, smp ke tua nti, tk cr naa!

Rockafella Gurl said...

eh.. td tu kak yanz yg tulis.. sowie.. tu id yg blog lama.

ak_0143 said...

hurm...
aku pon penah rasa cmtu...
slowly, aku try gak jadi diri sndri...
tapi kdg2 susah..
tah lah... kadg2 aku pk aku ni pon hidop nak ikut apa oerg kata je... tah la
papepon... jom la kita tunjuk kat duni sapa diri kita sebenar!

p/s - penah minat giler dekat lagu chritina - reflection, rasamacam kena giler...

"why must we all concel, what we think, how we feel, must there be a secret me i'm forced to hide?"

good luck joey!

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .