Tuesday, November 20, 2007

I JUST WANT TO GET OUT FROM HERE!!!

Ini entri berunsur carutan. Jika anda merasakan yang anda tidak suka membaca carutan...sila tinggalkan kawasan ini.

Aku sangat tidak suka keadaan ini. Keadaan di mana I feel helpless ..nothing to do ..except watching serial drama online..for hours!!!

Sepatutnya sekarang ini merupakan semester break...but i'm stuck here in college. Napa? Because that damn f****** final year project yang buatkan aku still di sini.

There's nothing much here.....and it's too hard terutama pada masa sekarang...

Canteen is not opening...(well ..it's cuti...memang tak bukak pun )
Bas pun takde...(Same reason as the above ...and I don't have a ride)...so meaning I can't go out!!!!


And I've been forcing myself to eat those not so sedap maggi yang dibeli pada permulaan semester...(see ..I seldom eating maggi in college)...Maggi cuma sedap bila dimasak dengan menggunakan dapur....


The hardest part?...Kekurangan member.....just for the purpose that I can borrow anything or ask for help

But..no...

I've got few members here...

Anyway, selalu juga pinjam motor kawan baik aku ni si E......tapi aku rasa aku tak berapa suka meminjam barang orang ni...somehow I feel that seperti orang yang meminjamkan barang pada aku adalah tidak ikhlas....

I know that E was sincere pinjamkan motor dia..tapi it's just me.....

Bagi aku susah giler nak pinjam barang orang....

So, the best way is to buy on my own...everything...laptop, printer......

too bad..I forgot the ride

Thank god..there's only one week before I go back ......and menanti hari-hari ini sangat lambat....kalau kat rumah masa cepat pulak berlalu.....cesss

I just don't know how to describe my feeling right now.....

It's just so torture living here without nothing to do except going to lab and sit in front of your lappie for hours while eating chipsmore cookies...........

Damn to those of the panel that determine these course requirement...They should be sentence to hell!!!!!!!!!!

3 orang telah memberi komen yang sengal!:

Belladonna said...

Nok, sabar.. sabar. Lagi satu minggu ko mau balik ni. Aku pun inda suka makan meggi taruk air panas jak.. kureng sket mi dia.

Bah, lepas ni ko habis study forever ka?

Astaga, aku lupa tu tag. Aku buat lepas aku iron baju lakiku and buat kupinya aaa.. Have a nice day Joey

Mak Su said...

oh... tengah hot... see u later ler...

asna ashraff said...

hahaha baik nye ur fren si E tu kaan :D sangat baik... sincere :P

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .