Thursday, January 17, 2008

IMBAS KEMBALI

Hari tu masih lagi cuti. Aku bangun lewat. Tiada perkara lain yang mampu dibuat melainkan tidur..tidur dan tidur....

Di pendekkan cerita.. waktu petang...masa untuk menonton televisyen. Walaupun terpaksa berebut dengan cenonit seekor yang asyik nak tengok Bi daman dengan Ultraman Tiga, entah kenapa hari tu aku dapat pulak menonton televisyen tanpa gangguan dan tangisan si cenonit sebab remote control telah di rampas oleh aku...wakakaka

Kebiasaannya waktu petang aku menonton drama Hindustan dekat channel Zee..(wakaka..jangan gelak). Drama Hindustan mempunyai unsur suspen yang sengaja dimelampaukan di samping cerita yang ....what can I say......dramatik...

Petang tuh..aku tengok drama Hindustan. Tajuk dia 'Banoo Mein Teri Dulhan'..kalau tak syilap la...Kisah pasal seorang wanita yang tidak di sukai oleh kakak dan adik iparnya...Memang kejam siyot .....Laki dia plak kat hospital mental...

Lepas abis jer lagu tema berkumandang...

tiba-tiba aku rasa lain macam jer drama ni...

...."Vidya..kapan kamu ke mari lagi ke rumah bonda?".......

Ai....sejak bila orang hindustan pandai cakap bahasa

Indon?.......Indonesia?



Aku cuma terkesima.....dan tergelak....wakakaka

Lama juga orang Hindustan tuh berbahasa Indonesia....dalam 15 minit....


wakaka...tak sangka aku Orang Hindustan bleh cakap bahasa Indonesia......

9 orang telah memberi komen yang sengal!:

aremierulez said...

kau tukar suara dia jadi indon kot?
ke mmg dia tertukar sendiri?

truanta said...

ekk? betol ker ni?...ker ko mami br pas bangun tido? x pon sora bibik ko kot..kunun2 alih sora..hahahaha!!

athena said...

hahaha..xleh blah siut..hahaha..aku dah terbayang cite sivaji dalam bahasa indon plak..hahah

Mak Su said...

aiya...sangatlah tak originalnyer....

arasis said...

adakah sy sengal krn telah memberi komen yg sengal di sini.huhuhu..
hehe,salam pkenalan..
eh, bahasa indon tu ade bunyi slang hindustan x?haha..

joey said...

inchek 2 amirul, azman ngan faizul...aku tak mamai laaa....kakak aku pun ada time aku tgk citer tuh....dier pun sesama aku gelak...wakakaka

mak su..apa yang tak originalnya ..hehe


kepada..Cik Arasis?....betul ker?..ehehehe....

belum cukup sengal lagi tuh....kena datang banyak2 kali baru la sengal...wakakaka

selamat datang untuk Cik Arasis!!!

truanta said...

ko dtg semenanjung ker nti?? datang la kajang..tempat ko duluk tuuh...hehehehe!!

FINAL SOLUTION said...

Uiks... tukar jadi INdon... hebat2

Hujan Malam said...

joey..cye hndustan ok sket dr cte indon yg mngarut..lagi2 yg bsiri..tak macam 2 tahun plak nak abis..
p/s : athena peminat setia sivaji ye?hehe..amma..

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .