Friday, June 12, 2009

I  WANT TO DRIVE!!!!

It's about time kan? Masa sememangnya merubah segalanya. Dulu, never in mind that I think I need to drive. Hence, kat sini nak ngaku that I don't have any driving licence.(Malunyaa...).
Kalau semua orang lepas SPM (terutama lelaki laa..) dah gatal tangan nak mendapatkan segala macam lesen, I was aiming for something else. 

Anyway, I just realize bila hidup di kota metropolitan ni, you need your own transport. We're not Japanese. Public transport is not enough for every one of us here (Patutla KL asyik jam ajer, ...dah semua orang fikir macam aku). But, it makes sense, kan?

What I am afraid is , I NEVER drive a car . Never, secara haram atau halalnya (those in my dreams , can count?).  So, it's going to be tough lesson for me. Just like when I ambil kelas swimming time kolej dulu (Still tak pandai-pandai berenang walaupun lulus dengan A..hehehe)

Anyway, I'm going to sign up for one of the driving classes that my friend recommend (hehehe..thanks ek). Kita lihat dulu bagaimana ek...hehe

What's my dream car again?
Ermm...kereta impian ....aku cuma nak beli kereta yang comel and kecik..macam kelisa (inchek Kamal punya) or Kancil (inchek Faizal punya) hahahaha. Hal ini demikian kerana saya yakin bagaimana skill pemanduan saya. Adalah lebih sesuai saya memandu kereta-kereta tersebut. Tapi saya suka juga Myvi. .....





Arghhhh....motif fikir pasal kereta padahal tak reti memandu..

Gosh..

oK that's all folks :)

4 orang telah memberi komen yang sengal!:

rizz said...

amik la lesen ahha best taw drive keta!:p

zephyred said...

kelisa baru dh x jual dh..dh ganti dgn viva.hehe

Amirul said...

beli myvi la...
besar gak...
tapi minyak kuat sket..

beli savy minyak save sket...
tak pun viva..

Lee Novotny said...

I don't drive either darling but to be honest, for me kalau drive, lagi banyak duit abis kot nak bayar tax la, minyak laa...but having said that, with a car, you can have the freedom to go anywhere you like wherever whenever you want! hat tu mak terkilan sikit!...

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .