Tuesday, November 15, 2011

Observer!

I'm mostly an observer. It's not that I love to observe, but it's untrained skill that I have. Kinda like how Melinda in Ghost Whisperer. Kadang-kadang I can detect most people di dunia maya yang indah ini, kat dunia luar. LoL.

Ada yang memang cantik/hensem kat gambar, tapi kat luar ...oooooo...mcm tu rupanya. Actually sama jer sebenarnya dengan tuan yang tengah menulis ni. (Gambar sahaja smart, tapi not everyday mcm tu). But I did proud of my unwanted abilities (katanya) I manage to spot some famous (lebih famous dari aku) blogger macam....... hahahaha.

I did not know when I started developing the skills. Was it masa tengok caulerpa dulu? (Which I get B- for that stupid thing?)

Oklah, I cant write much. Takde banyak idea. Semua ini hasil insepsi minda yang telah disettingkan terlalu sangat untuk mengidolakan Paris Hilton. LoL. Masa untuk berubah.

6 orang telah memberi komen yang sengal!:

bukankosong said...

cantik ke tak cantik ke

hensem ke tak hensem ke

pedulik pe...janji perangai baik

dan confident ngn diri sendiri

tul tak joey? hahaha

sYukCurz said...

ow. aku pulak punya la susah nak cam org.

ash ramzey said...

hi Paris Hilton.

saya takut nak keluar lah. saya selalu je ke jusco AU main kat arked permainan budak2 tu :)

pernah nampak saya yang huduh ni?

Joey said...

agaknya lah kan rashid


syuk. aku kdg2 jer terperasan. selalu aku hiding.lol.

ash. i might have seen you there. but not at the arcade. maybe at the jusco groceries bawah. with your friends kalau x silap.

ash ramzey said...

horror!!! tegur lah lain kali!

Joey said...

i wont. and you dont want to feel awkward. me either. :)

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .