Saturday, March 10, 2007

ADUSS...I'M TOTALLY CONFUSE................

hmmm...cam mana ek....tak tau yang mana satu aku nak pilih............pilih yang itu....ok gak............tapi pilih ini pun okay jugak.................arghhhh..tensen....(*lagu latar 'Bila Harus Memilih dari Siti Nurhaliza)........................ susah nak buat pilihan......tersalah pilih nanti aku jugak yang merana...ni menentukan hidup aku nih.................

opss.....hahaha...ini bukan pilih spouse atau loved ones k...aku mana ader time utk suma tuh..(lainla cam sorang tuh kan.............ahaks).....jangan spekulasi plak.....aku sebenarnya tengah pening nak memilih apakah tajuk yang sesuai untuk aku buat final year project nanti........

although our course bertujuan menyediakan para petani yang berdegree kaedahnya...tapi tetap ader final year project....ko tak pengsan.......

actually ....semalam...(malam tadi ...i think).....my class ada perjumpaan nak bincangkan tentang projek penyelidikan bebas or final year project ni......masa ini adalah senarai pensyarah with the research title dibagi kepada setiap orang....and i must say it's quite tough la.......susah weiiii tajuk-tajuk yang diberi.........................ader gak tajuk yang aku rasa cam bleh buat...cuma supervisor dier aku tak berkenan.......matila memilih.......................

kebanyakan tajuk project hampir semuanya have relationship pasal beras.........(apa...nak suruh kami tanam padi kah???)........................and i don't really like that one...ader gak pasal water quality, timber, malah kualiti semen kambing pun ada gak.............

tak taula.....apa yang nak dipilih...my member suggested that both of us take one project involving the freshwater aquaculture...tapi aku cam lebih berminat ngan tajuk sorang pensyarah ni...pasal recreational and nature park....................

pastuh...some jugak macam water chesnut and lotus pun agak menarik...tapi takutla supervisor dier..........P.A aku tuh!!!!!!!!!!!!......hmmm....

dalam kekonfiusan sekarang memilih....apa tajuk yang harus aku buat untuk final year project ni.......

setelah menghadiri taklimat pasal final year project ni yang telah diberi oleh prof.zombie....(the one dalam menanam jagung tuh......)......i never thought bahawa making a final year project is quite difficult task and ini bukan macam buat assignment biasa yang selalu kitorang buat ...last2 minute tuh...hmmm...so...tak taula ..masih kebingungan..........

lupakan pasal itu...............oh ya.....there's something happen in my college...actually the 'big officers' from our main campus datang la melawat kampus cawangan kami yang serba hijau ni...(katenyer)............malas nak peduli dorang tuh ...lagipun bukannya dapat kenal2 pun....paling2 pun hanya orang berjawatan tinggi kat sini ajerk yang bleh........hahahah...i don't care......lagipun aku tengah confius niiii..........................

that's all for now...........

2 orang telah memberi komen yang sengal!:

Flavio Alessandra said...

tuh dia... dlm kompius2 tuh sempat jugak carut mak kaaaan... hahahaha LOL!! =P

aku waktu nak masuk final year dulu (a year ago) dia bg tajuk2 and weols pilih lah tajuk tuh and put in rank drpd 1, 2, & 3... so nanti akan dpt lah salah satu drpd uols nak tuh...

pilih betoi2 noks tajuk tuh... jgn sampai menangis di tgh2 jalan sudeeeeh...

ak_0143 said...

pilih lah bebaik...

(sambil nyanyi bila harus memilih with top of my voice) huhu

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .