Sunday, August 12, 2007

WHEN the Heart gets Bitter.....


Dalam masa kesibukan yang teramat ni...aku masih sempat lagik pegi update blog aku ni.
welll...i got something to tell...dan aku merasakan bahawa aku perlu meluahkan rasa hati diriku...



beberapa hari ni...aku merasa riang sedikit...well...my life in college mula ada sedikit 'pengisian'...tidak seperti dulu..kosong sahaja....



aku memang suka kalau riang gembira seperti ini....cuma....sesekali jauh di sudut hati...ada sesuatu yang membuatkan hati perit.....


sejak kebelakangan ini....aku selalu bertiga....bersama Green ngan E .....pegi makan...lepak kat bilik E...anything....


it was what i looking for when i start rambling about it on my blog months ago..right?


entah kenapa...aku seperti tidak terlalu teruja untuk bersama dengan mereka.....
well..still ikut juga..cuma terasa seperti ada sesuatu yang tidak kena...dalam hatiku...


ah....persetankan semuanya....kan bagus sekarang dorang nak bersama-sama kau?
bukan itu yang kau inginkan?


maybe...dulu
harapan aku sebegitu........aku terlalu mengharapkan perkara itu....sudah terlalu lama
aku sudah penat berharap....emosiku letih menunggu....hatiku perit dan sebal....


kalaulah kengkawan dorang masih ada .....ada ke dorang nak ajak aku?

i still remember when Green prefer his so called best friends than me......

betapa kosong dan sunyi pada masa itu.......

sekarang ni..bila semuanya tak ada......mula lah mencari siapa yang masih ada....

welll..guess what?.....that was me.....(YOU &^&*^&*^&*!!!!)

barulah nak ajak pegi makan...pegi joging...pegi itu ..pegi sini....ambil air..minum kopi.....

seriously.........when will i got that when the *&&&&&^* group was there?


HELL NO!!!!!!!!!!!!!!!!!


hatiku sudah mula rasa benci...namun masih dapat aku tahan rasa kebencian itu...dos nya masih bisa ku kekang....
racun kebencian itu masih sedikit jumlahnya...aku masih mampu bertahan....

bak kata rihanna dalam lagunya....tapi aku modified sikitla...untuk sesuai ngan keadaan ...

once a good boy gone bad
we're gone forever


tapi..apa pun aku still layan jugak dua orang ni...just for my survival here....don't want to be as F either.....

at least i can fool the world....although i can't fool myself..it's ok actually....never mind about that


hahahaha....kengkadang aku rasa simpati ngan Green...well...a lot of problems that he told me....like how he doesn't get along well with his colleague (yang sesama buat final project ngan dia la)
how he cannot hog his supervisor's attention...(you know green loves to hog the limelight)

aku simpati....dalam masa yang sama ..hati berkata...serves you right!!!...

well.....maybe itu tak jadi kudis buat dia....

but



for those yang betul-betul terasa selepas baca post ni.....(you know who you are)...
well...sorry for saying these...although i forgive whatever you have done.....but i never forget...

i never forget how it feels to be sad and lonely
i never forget how it feels to be left alone

walaupun ko kata aku sayangkan ko...that's doesn't mean anything to me anymore...
we're just members...we're NOT FRIENDS!!!!!!!!!!!!!

for the moment ..i just love one of Kelly Clarkson's single....

it was Never Again

i love the lyric..especially this verse

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never...........................

kadang kala putaran hidup itu tidak menentu. ada masa di bawah, ada masa di atas....

2 orang telah memberi komen yang sengal!:

truanta said...

cool down dude..seem ur not in good condition right now..

the best way is try to accept them as ur friens..espc green..

yaah i know you feel dishaerted with them and how they treat you like nothing..but believe me..ur time will come someday..

try to open ur heart a lil bit for them...hope you doin fine..

teddybearhijo \\(^^)"// said...

huhuu, salam...
kamo wahai si joey *itukah panggil kamo?*
nape susah beno kalu mao ninggalan komen ke page kamo...
hehee...

hum2...
riang, besh bila bace kamo tulih guna pekataan itu... cam pelek sikit...
so, teruskan keriangan anda deh...
huhuu...
papepon, jadik tabah deh... TUHAN xjadikan sesuatu perkara itu tanpa sebab. mgkn sekarang, lom nampak hikmah nyer lagik, esok lusa, sapa tahu, baru kamo tau rahsie disebalik tiap yg berlaku...
papepon, be strong deh...

jia you! jia you si joey!
(^^)"

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .