Friday, September 07, 2007

IN the middle oF not So good Vacation!

semasa aku tgh update ni..aku kat kedai siber di sebuah mall di Kuching....

yes...i'm still on vacation and my mood is not very good sebab terpaksa bersama-sama dengan A***A dan laki tuanya, kedatangan tetamu yang tak diundang ke blog aku....

so ...aku melarikan diri ke sini.....

itu ajer....

wait for my next entryla....

aku yang hilang mood,
Joey

2 orang telah memberi komen yang sengal!:

Mr Green said...

ayo... jgn la u ol bersedih... aku rasa risau la plak... huhu... jaga diri baek2 k...

ak_0143 said...

urm... sebab tu Yang Terdalam rehat sat... banyak lak org2 sekeliling yang baca... urm... lepak la joey... bila pk balik tis is our authority... lantak la kan...
tapi tah lah...
macam aki cakap, i need some time to sort things out...
apepun cheer up man!!

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .