Sunday, September 09, 2007

My VacatioN...

OKAY..bersedia semua?..this is going to be a long entry. Loads of pictures. And stories also....

untuk pengetahuan korang, gue bersama-sama ngan rakan sekelas (of coursela ngan green)..pegi ke Taman Negara Bako...dan sambil-sambil tuh...pegi jalan2 bersiar kat bandar Kuching..

this is my first time sampai kat Kuching, walaupun aku dah duduk sini hampir 2 tahun....belum pernah lagi aku menjejakkan kaki ke Kuching...well..atas alasan yang tertentu katenyer

at first..masa mula-mula nak pegi tuh..rasa cam tak selesa gak...atas sebab-sebab tertentu....tapi akhirnya i'm enjoying myself....hehehe

it takes 10 freaking hours to go to Kuching...aku nak tido dulu naaaa...


dipendekkan cerita..akhirnya sampai jugak ke Kuching.......hehehe









singgah sebentar di Kuching sebelum nak ke Taman Negara Bako....mata still rasa mengantuk..huhuhuhu


well...meneruskan perjalanan ke Taman Negara Bako...and then naik boat...this is the most engaging and funniest moment ever...kan GreeN?






scenes from the boat....beautiful..isn't it...?? belum sampai ke Taman Negara BaKO lagi ni


dah sampai kat Bako...berehat sebentar ..sempat lagi snap pic...wakaka






tengoklah tuh....dah terkena sindrom pose ...macam-macam pose ada







the sundown (sapa punya istilah ni...wakaka) scenery...so amazing and totally gorgeous!!






kan dah cakap.......semua busy snap-snap..eh motif main kejar-kejar...wakaka








...itu dia pemandangan dari atas selepas trekking...cantikkan...hehehe tak mampu nak pegi dekat dengan sea steak...di sebabkan oleh sebab-sebab tertentu...ala...cantik jugak tengok dari atas ni..kan inchek Lee?



itu jer aku nak post....aduh..aku ni dah terjangkit ngan si Green plak...post gambar-gambar kat blog. Well, I already mentioned that if I have camera, I will post my picture here...kan?

oh ya...banyak lagi gambar sebenarnya....tapi...nantilah...penat aku nak tunggu gambar ni kena upload...pening kepala den.........

korang tengok ajerla gambar aku tuh...wakaka...beta nak berehat jap....nak tengok citer Princess Hours....( hero dia(ikut pandangan akula) adalah sangat hansamu...wakaka)

next time : Nuit D'Amusement......

7 orang telah memberi komen yang sengal!:

Mr Green said...

aduina... dah bertambah sekor lagi yg terkena wabakpose katenyer... hehehe... tgk princess hour yek.. tepaksa aku berkorban demi memberi laluan kepadamu menonton nya dahulu... jgn lupa pulangkan kpas tgk... beta pun nak nonton...

Lee Novotny said...

Inchek katanya??? Right!!!! ***sentapz!!!!

truanta said...

abeh la...
gambor sajer pas nih kat blog joey nihh....hehehe..

btw,lawa weis tempat ko g tuuh..
seyes..!!! espc the sundown kata dier...hahahaha

Belladonna said...

Aiyoo... dengki tengok banyak gambar cantik2 nih :)

Anonymous said...

wah.... banyak ek gamba inchik ah hoong yang ko amik
gambar saudara nda ada kah...?? hihi...!!

semart ah view... tringin nk pegi jer... tp dh plan nk ke negara di bawah bayu dulu...

keep on smiling and goin crazy

=)

p/s: bukan inchik lee occay tapi puan lee... kan le kan.... madam lagi seswai kowt... ahaks


::redZ-Ziaf::

Lee Novotny said...

redZ-Ziaf, hah kan?? uols pu hui! takpun nak tahu titel sebenor mak kat sinniew?? Lady HaLEEmah Spencer :P

Mr Green said...

kalau cam tu. aku pun xnak kalah.nama aku plak Datin Green Nielsen.. voleyyy

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .