Thursday, November 22, 2007

MANDY MOORE

Dia seorang gadis Amerika yang berbakat besar, berlakon, menyanyi , mengacara...semuanya dilakukan dengan baik

Dia juga jarang terlibat dengan kontroversi-kontroversi yang memalukan ...jauh sekali skandal ataupun masalah akhlak yang kurang baik..tidak seperti sesetengah bintang yang seangkatan dengannya

walau bagaimanapun...Mandy tetap Mandy ...sentiasa merendah diri walaupun dia seorang yang berbakat besar

Cuma ...walau berbakat besar sekali pun ..Mandy tetap juga kurang popular berbanding rakan seangkatannya yang lain

Yalah... dengan imej girl next door yang ditampilkannya.....pasti mendatangkan kebosanan

Orang lebih suka gadis yang lebih seksi...yang lebih banyak kontroversinya.....yang lebih buruk akhlaknya..berbanding sebaliknya

Kenapa aku bercakap pasal Mandy?

Saja....and I won't reveal how Mandy related to me.....

anyway..sapa yang tak kenal Mandy Moore...inilah dia...

10 orang telah memberi komen yang sengal!:

anneNoNymous said...

hey..it's me..anne..

my new blog wud be http://kickassthetic.blogspot.com..

enjoy.. :D

dina said...

hi joey...ohhhh related ngan mandy moore ke ? Sejak bila plak tuh ?

Joey masih di kolej ke ni ? Bila start semester break ?

Mak Su said...

sori joey, mak su tak pasan ler sapa mandy moore

joey said...

anne...would go there ..later on :)

kak dina..still kat kolej..sebab stuck ngan final year project..
ei...takkan husband tak gi tau cuti semester dah start..... :)

mak su..biasalah tukan....artis hollywood ni bukan semua orang kenal

joey suka ngan mandy moore ....

ain said...

what's ur final year project?
concerning bacteria?

joey said...

ain...kan dah tunjuk ari tuh..pesal caulerpa.....

Ajipp said...

owhh mandy moore...
my peberet too..
iskk iskk iskk...
satu hari nanti izinkan saya mencilok entry ni bawak lari ke blog saya ehh ekekekke...

pekabar joey...

aRa said...

Mandy Moore..great voice..i suka cerita A Walk 2 Remember lakonan Mandy..Marvelous..

Anonymous said...

waa...

mandy moore skunk...

c green plak britney...

aku lak??? sapa taw???

hik hik

aremierulez said...

teringat aku kat mandy ni masa dia bru start2 jd penyanyi..

muka innocent masa tu...nyanyi lagu candy...

i'm missing u like candy...

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .