Monday, February 11, 2008

HAPPY...BUT REALLY DEEP DOWN INSIDE.....

It's been a week since I come to the otherside. Bukannya semuanya manis, malah ada kepahitan yang terpaksa ditelan. Ada kehilangan yang tidak mampu ditangisi.Sesuatu yang melengkapkan lagi nasib malang aku pada tahun ini. Setiap kali aku memulakan langkah baru, pasti aku akan sentiasa dirundung malang. Mungkin ini balasan hasil perbuatan aku yang terdahulu.

By the way, I'm getting to know more of this person. And I'm now sure that this person have the same feeling the way I feel. I was happy...really happy...but sometimes..I know I can't forget how the thing was missing in front of my eyes. I can't believe that this things that used to be my best friends, is already gone. I really missed him. Everything I do , my precious memories, my everything and my black secret.....dialah yang menyimpan tanpa memberitahu kepada sesiapa pun. Kadang-kadang terasa kosong dan sunyi tanpa dia, walaupun 'orang itu' ada menemani di sisi. Sedih...tapi hidup harus diteruskan. Dan I know I can't let it go in my minds.

Oh ya...I meet some friends here. Turn out that they are the nice guys after all. I'm just afraid that when they know about me they want to drift away from me. Hopefully, they accept me the way I am. I know my path is totally wrong from you, but that doesn't mean that I cannot be your friends.

To quote from Claire Bennet....

It's feels great to be honest to yourself......rather than happy and popular....

or so she says something like that...

That's all folks..... :)

9 orang telah memberi komen yang sengal!:

pjoe said...

aku suka kepada blog yang jujur dgn diri sendiri

aku tak suka blog yang tak jujur dgn diri sendiri

aku suka menulis sebab suka menulis. Mcm mana aku nk buktikan yang aku boleh blah. skang tgh pikir lagi

ak_0143 said...

wut do u expect?
mmg la kami akan menjauhkan diri dari ko sejauhnya!
hampeh!
hehe

FINAL SOLUTION said...

adeih.. inchik Joey ooi..

disebutnye.. takut.. berkawan laa... org xleh trime die.. laa.. ape2... laa...

tp.. bile.. dah smpi.. owg dgn open hand.. nak kawan. die.. wat cam pepatung lak.. xmo jumpe..

sah2.. kes.. berasmaradana jek nih.. mata hati dan tubuh hanya pada yg satu itew shj.. hahahaha..

propa sungguh rupenyer inchik Joey ini... baru Mr Final.. paham.. huu~

papepun.. mungkin bukan kali ini.. tetapi di lain kali.. kalo2.. inchik Joey.. singgah lagi kesini.. leh ler kite jejalan sesame.. k

slmt kembali ke 1/2 sem kedua..

Anonymous said...

hahaaa
adakah kau berasa berbaloi?
pergi ke sana?
kalau ya, baguslah untuk kau..
^^

popmonkey said...

u shouldve at least meebo me before you came. was darn busy with university stuffs, assignments and a lot of other things. kalau tak should dapat jumpa u.

tak apa, nanti ada cuti datang lagi ok.

:: cheezzy cheese :: said...

hohoho cam prnh jer rase camni dolu..

wowwww! quote dr claire bennet lagik, yaa, akak pon still rmmbr ayat tu time Claire ckp kat sorg cheerleader yg kekwat kununnya, dia yg save satu kejadian... fuhhh mati laa, dh la fan Bleach, ni Heroes plak.. (ada geng! caya lar joey!)

aria ayumi said...

black secret... ape tu yek... same tak ngan white secret, yellow secret, red secret... huhu

aremierulez said...

hoho...
ape benda ko punye black secret tuh....
cite la sket...
eh..klu cite dah tak jadi secret eh..

truanta said...

x dapat jinggo pon x happy gak ker..hahaha..sabau2...!

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .