Wednesday, February 25, 2009

TAK MUNGKIN KERANA SAYANG

Aku kat ofis sekarang,....ni ofis ketiga aku dalam minggu rotation ala-ala apprentice :P...(matilah kalau aku ikut apprentice dah lama kena fired...hahaha)

Mcm ni la suasana dalam ofis aku..actually bukan ofis tapi bilik perbincangan...sedey...semua boring...akula yang tengah menconteng tuh..hiks


Nasib baik company bagi laptop...tapi kegunaan untuk membuat research sahaja ek dan semasa waktu pejabat adalah dilarang membuka laman-laman web terlarang...hahaha(tapi still bleh bukak blog and yang sama spesies dengannya)



kan...bertenet jerla kerja aku...bahan researchnya....hanya 0.1 % ...hehehe...:P

Google punya google...jalan sana sini tengok laman blog orang.....then gi download lagu...

But at the moment, I kinda like this song by Alyah - Tak Mungkin Kerna Sayang.. bukan sahaja muzik mcm best..tapi lirik dia memang kena ngan hidup aku sekarang... well...I know I have move on daripada dia..that's why this song struck kat hati :)

Setiba di persimpangan
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba2
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti


Ok...I know ..I know...time to move on...anything related to dia aku have to forget it all...but like this song said....ada ketika di minda ...kau menjelma kembali

jadi...time sekarang ni...ada sesiapa nak kawan-ngan aku yang sengal nih? :P

p/s - Malam ni american idol top 36 - group 2 performed....lets tengok!!


3 orang telah memberi komen yang sengal!:

rizz said...

hehe kemen nk conteng g mase meeting

popmonkey said...

joey!!!!

wassup? dah kerja ke? kat mana?

joey said...

rizz..terpaksa...nanti tertidur lagi susah...


bayau!!!..laaaaamaaaaaaaaa ko hilang...where are you dear? and you speaking malay?...ahahaha

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .