Tuesday, September 14, 2010

Nonsense!

Something that come, and then they go. The wait is finally over. Feel sad sediiiikit. But happy lagi banyak. Hahahaha. No more order lambat lagi. And Restoran McD tak penuh lagi. Senang sikit nak datang makan di masa-masa kesukaan.

Owh. kewangan meruncing. Sangat. Lepas ni tak nak dah pakai kad kredit. (Hahahaha..yelah tu).

Kehidupan sekarang sangat relaks. Walau bagaimanapun, sekali sekala berkelam kabut bagus juga. Entah kenapa.

Dulu, masa aku mula-mula buat thesis, aku sengaja pilih pensyarah yang memang terkenal kegarangannya untuk jadi supervisor. Alasan aku, dia garang dan suka paksa orang buat kerja. In the end, aku tetap rileks. Tiada rasa kelam kabut, hasilnya thesis aku tidak dapat A, macam thesis inchek Green.

Sekarang, aku kerja pun rileks, bos pun takdela menekan sangat. Bukanlah aku ni tak bersyukur, tapi aku memerlukan tekanan supaya kerja sentiasa berjalan. Bukan tekanan masalah peribadi atau masalah kewangan ya. Tapi apa pun aku tetap suka kerja aku. Walaupun, setiap hari aku datang kerja aku tak tahu apa aku nak buat. Kalau boss atau supervisor suruh, barulah aku buat...hihihihi. I wouldn't dare do something memandai-mandai kata orang. I selalu kalau ada apa, I'll let the people who seem to know everything do it first, I'll just follow the order.


I'm officially fat. Families, relatives semua cakap. Need to exercise. But not until my financial is back in stabilize mode. I can't do anything when I'm broke. Seriously. Now I know why I always bicker with my parents few years ago. Hahahaha.

Ok, I should stop telling nonsense here. Till next time.




1 orang telah memberi komen yang sengal!:

ashraff said...

mari ke gym ye sahabat ;)

 
Copyright Joey Yang Sengal!! 2009. Powered by Blogger.Designed by Ezwpthemes .
Converted To Blogger Template by Anshul .